Produkty pro rychlá doručení (8)

Violetta - Prací Esence

Violetta - Prací Esence

Každá kapka Koncentrované Esence Fialka je navržena tak, aby provoněla celé prádlo. Symbol jara je mateřská esence krásného ročního období. Její vůně uvolňuje na oděvech vášnivou a intenzivní vůni, její květinová nota převažuje a dlouho přetrvává. Tekutina, kterou je třeba přidat k aviváži při ručním praní nebo do pračky během posledního máchání. Vůně Prádla Fialka neobsahuje parabeny a je bez niklu.
Longaniza fresca extra 039

Longaniza fresca extra 039

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masné výrobky, pro přípravu masového výrobku nazývaného "Longaniza fresca" nebo "Salsicha fresca". Produkt vhodný pro všechny druhy masa. Formát: sáček 4 kg
Studie - Prototypování

Studie - Prototypování

Kancelář AOPB ovládá návrh vstřikovacích forem a přizpůsobení designu plastových dílů vstřikovacímu procesu. Studie nástrojů se provádí na základě papírových plánů nebo digitální definice dílů. Díky CADu realistické zobrazení vašich produktů dá tvar vašim nápadům. Pokud bude potřeba, pomůžeme vám při výběru materiálů a společně ověříme geometrii dílů.
RASSADO - RASSADO

RASSADO - RASSADO

RASSADO
Úvodní Konzultace

Úvodní Konzultace

Podnikatelé, živnostníci, zemědělci, zaměstnanci a sdružení mohou využít bezplatnou úvodní konzultaci. Stačí si domluvit schůzku a společně se podíváme, co pro vás můžeme udělat. Voucher lze uplatnit kdykoli.
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "Salchichón" nebo "Chorizo blanco" v kvalitě "Extra", vyrobeného pomalými zrajícími technikami (teplota 6 až 12 °C a počáteční vlhkost 78 až 86 %). Formát: sáček 4 kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masný průmysl, k výrobě tepelně zpracovaného masného produktu nazývaného "Morcilla". Formát: sáček 5 kg
Chorizo blanco criollo 120

Chorizo blanco criollo 120

Směs aditiv, koření a dochucovadel, určená pro masné výrobky, k výrobě tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "chorizo blanco" nebo "longaniza blanca", zrajícího tradičními metodami po dobu alespoň 30 dní. Formát: balení 160g, sáček 4kg